bedankjes en update over onze acties !!
Jambo lieve lieve volgers !
Wij willen natuurlijk alle lieve mensen bedanken die ons tot nu toe hebben geholpen om al tot een goede start van onze inzameling te komen!
Allereerst willen wij de mensen bedanken die al zoveel appeltaarten bij ons besteld hebben! Het is heel leuk en fijn om alle positieve reacties op onze bakkunsten te horen! En thuis ruikt het gelijk heerlijk naar appeltaart alleen jammer dat wij er zelf niet in mogen bijten, maar we hebben het er voor over en zo blijven we ook nog lekker slank ;)
Als tweede volgt er nu een lijstje met namen die een donatie hebben gedaan en waar wij heel dankbaar voor zijn:
Meneer en mevrouw van Tiggelen
Mevrouw Munshi
Meneer Zilverberg
Meneer en mevrouw Hoogenboom
Familie Boer
Daarnaast willen wij jullie natuurlijk op de hoogte houden van onze acties. Dus hier volgen er 2:
Als eerste staan wij zondag a.s. (25 september) op de brandersfeesten te Schiedam. Het zou natuurlijk erg gezellig zijn als jullie langskomen en ook daar onze bakkunsten komt beoordelen! Daarnaast willen wij alvast de Pipoos te Rotterdam bedanken voor de koekjes en cupcakemixen die zij gesponsord hebben. Ook willen wij de Albert Heijn te Rotterdam bedanken voor het sponsoren van de eieren en de boter. En als laatste willen wij het VVV te Schiedam waar Milou werkzaam is bedanken voor het sponsoren van de kraam.Zonder deze drie bedrijven had het niet haalbaar geweest deze actie plaats te laten vinden. Dus Albert Heijn, Pipoos en VVV Schiedam heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze actie!
Ten tweede wordt op zaterdag 1 oktober de fooienpot van het Stads-koffyhuis te Delft beschikbaar gesteld voor Kenia. Wij hopen natuurlijk dat u allemaal komt genieten van een heerlijk kopje koffie of een lekker broodje! En we hopen natuurlijk dat u ons dan een leuk fooitje geeft ;) Graag willen wij dan ook alvast de collega's van Marloes bedanken, want zonder hen geen fooienpot !!
Tevens willen wij u erop wijzen dat onze appeltaartenactie NOG LANG NIET AFGELOPEN IS!!!! Dus help ons nog even en koop nog zo'n ovenheerlijke zelfgebakken vers uit de oven komende appeltaart !
Tot slot : OVER 4 WEKEN GAAN WE AL NAAR KENIAAA !!!!! We hebben er zin in!!!
KWAHERI en veel liefs van ons allen !
We hebben jullie graag gesponsoord....
Veel succes verder.
De dames van pipoos