Onze eerste afspraak
Jambooo!!!!
Wat was onze eerste afspraak spannend!!! We zijn op 19 augustus naar de voetbalclub geweest om te praten over eventuele mogelijkheden. Daar aangekomen, zenuwachtig en al, moesten we de voorzitter overtuigen van onze 'wilde' plannen!
We hadden diezelfde middag onze plannen doorgenomen en uitgewerkt. We wilden eerst weten of we groen licht kregen, zodat we dan de plannen tot in de puntjes konden gaan uitwerken!
Was het groen licht? .................. JA, gelukkig wel. onze plannen worden goedgekeurd! We hebben gelijk met iemand van de kantine gesproken voor een eventuele datum!!! Nou zo gaat het wel heel erg snel! Laten we hopen dat alles helemaal top wordt. Jijzelf kan daar maar op 1 manier achterkomen! Houd deze site goed in de gaten, want de datum wordt hierop bekend gemaakt als de datum definitief is. We kunnen je alvast 1 ding zeggen, het wordt een topavond vooral als jij erbij bent. Als het goed is ben jij nu al een beetje nieuwsgierig! Dat is mooi. Zullen we dan een klein tipje van de sluier geven?
Okee 1 klein tipje dan........ Als alles helemaal goed komt dan komt er een wedstrijd en een groot feest ter ere van Kenia!!! Oeps dat was al te veel!!!

Dus ik zou zeggen...... Hopelijk tot dan en houd alles goed in de gaten!!!
Kwaheri,
De Edukanjers
Oehhh. Mij heb je zeker nieuwsgierig gemaakt ! Leuk, leuk, leuk! Ik houd jullie blog in de gaten.. ;)
Ook mij hebben jullie aardig nieuwsgierig gemaakt! Ik zit nu al te wachten op jullie volgende bericht! ;)
Willen de mensen die reageren ook hun achternaam er bij zetten want ik denk dat het moeilijk is als er meer wendy's en anne's zijn! Thnxx
ik hou wel van feesiesss (A)