elimuforkenia.reismee.nl

Weer terug en door met de acties!!!

Hallo lieve volgers!

Even een vliegensvlug berichtje weeruit Nederland. We zijn namelijk alweer2 weekjes thuis en weer druk bezig met onze opleiding, want dit gaat ook gewoon door! We willen graag onze ervaringen op deze site zetten, maar dan wel van ons alle 3. Dus nog even geduld! Maandag zien we elkaar weer en dan zal het berichtje met alle ervaringen waarschijnlijk geschreven worden!

Dan nu ander belangrijk nieuws!
Vrijdag 13 januari MOETEN ja MOETEN jullie nu allemaal vrij houden zodat jullie naar ons benefietfeest kunnen komen! Het feest wordt gehouden op de voetbalclub van Roy en begint om +/- 9 uur 's avonds De kosten zijn 10 euro per persoon. En drankjes zijn gewoon voor eigen rekening. We zijn nog lang niet bij het bedrag dat we willen hebben voor de projecten in Kenia. En we hopen echt dat jullie ons helpen! Neem vooral vrienden en kennissen mee naar het feest want hoe meer mensen des te beter en gezelliger het wordt!

Ook lopen onze taarten acties nog steeds en kun je ook nog gewoon een kleine bijdrage doneren. Binnenkort start er wellicht nog een nieuwe actie dus blijf ons in de gaten houden!!!

Tot 13 januari !!

Liefs Lucienne, Milou, Roy en Marloes

Wendy Dettmeijer

Hij staat genoteerd in de agenda! ;)